Anne-Marie Rindom sejlede ganske stabilt i Hyeres og vandt
den danske OL udtagelse i Laser Radial.
Foto: Per Heegaard (sakset fra Bådmagasinet)

Anne-Marie Rindom vandt i går OL-udtagelsen

Bådmagasinet skriver (sakset)

I Laser Radial sikrede 20-årige Anne-Marie Rindom fra Horsens sejren efter en flot udtagelsesserie med stabile resultater.

"Efter VM i Perth sidste år havde jeg et forspring på 5 point. Det gav ro til resten af serien, hvor jeg ikke følte mig presset af de andre," fortæller Anne-Marie Rindom der nu kan se frem til sin OL-debut.

World Cup-stævnet i Hyeres har udfordret sejlerne mentalt med ekstremt meget ventetid. Især i Laser Radial-klassen, hvor dagene blev meget lange.

"Det hele blev trukket i langdrag med for lidt eller for meget vind. Vi tilbragte mange flere timer på vandet, uden at konkurrere, end vi er vant til. Det er vigtigt ikke at lade sig påvirke, man kan alligevel ikke gøre noget ved det. Den mentale udfordring, der ligger i det, tror jeg, at jeg er god til at håndtere – jeg får puttet det lidt ud af hovedet og er klar når det gælder," forklarer Anne-Marie Rindom.


Kilde: www.baadmagasinet.dk


Stort tillykke herfra til Anne-Marie med OL-udtagelsen - og til resten af Laser Radial pige-gruppen og deres træner(e) med de flotte resultater. Ved sidste OL mislykkedes kvalifikationen men denne gang var samtlige 4 piger i stand til at kvalificere Danmark. Det er en ganske imponerende fremgang, som alle 4 sejlere og deres træner(e) kan bryste sig af - og i sidste ende får Anne-Marie lov til at høste frugterne af det dygtige og hårde arbejde.


Sejlerhilsen Flemming Rost